Club Petar Pan Makarska Sezona 2009


Koncertom Jelene Rozge i DJ Paola Barbata otvara se ljetna sezona Petra Pana

Koncert Jelene Rozge

Koncert Jelene Rozge

Makarska, 12. lipanj – Petar Pan u Makarskoj (ex Opera) ljeto 2009.g. otvara koncertom Jelene Rozge u petak, 3. srpnja. Diskoteka se renovirala i preuredila te uz novi ambijent ovoga ljeta očekujte mnogo koncerata domaće zabavne glazbe, zatim komercijalnijih hitova electro-house te rnb glazbe. U funkciji je i web stranica www.petarpan-makarska.com s najavama koncerata, fotografijama, i video isječcima.

Petar Pan radi svakog dana od 3. srpnja do 1. rujna. Koncerti su na rasporedu petkom, domaća i disco glazba subotom, večeri rnb hitova su utorkom. Ponedjeljkom se svira electro-house uz rezidente a gostovanja stranih house DJ-a bit će srijedom.

Od koncertnih izvedbi 10. srpnja svira popularni Jole, 17. srpnja Milo Hrnić, 24. rujna Jasmin Stavros a 31. srpnja Saša Matić. Kolovoz započinje koncertom Tonya Cetinskog u petak, 7. kolovoza dok će posljednji koncert sezone uz Tomislava Bralića i klapu Intrade biti održan 14. kolovoza.

Barbato, opening party

Barbato, opening party

Sezonu uz house zvukove Petar Pan započinje u srijedu 8. srpnja gostovanjem Paola Barbata iz Italije. Prvo ime talijanske house scene upravo slavi 25 godina profesionalnog rada kao DJ. Njegove produkcije konstantno prate korak s vremenom i uvijek zadivljuju plesače na podiju. Radove mozemo naći na kompilaciji Ministry of Sound te Global Underground.

Klupska večer House Phenomena pokrenuta je 2008. u diskoteci Petar Pan a održava se u pravilu svake srijede, uz gostovanja eminentnih elektronskih glazbenika. U srijedu 15. srpnja Petar Pan će se dekorirati u brazilskom ozračju. Pri tome ćemo ugostiti posebno stilizirani, glazbeno-vokalni te plesno-scenski spektakl – We Love Brazil. Za vruće samba ritmove zadužene su posebno odjevene plesačice; za dobru glazbu brazilski DJ-i Rodrigo Viera i Marcos Carnaval, a tijekom latino house priče atmosferu će dodatno uzburkati vokalna izvedba koju potpisuje Tania Marissa.

22. srpnja premijerno u Hrvatskoj nastupa StoneBridge iz Švedske, remixer, DJ i producent te nedavno nominirani umjetnik na dodjeli Grammy nagrada za najbolji remix iz 2008.g. Svoju reputaciju u svijetu izgradio je brojnim remixima za svjetski poznate izvođače poput De La Soul, Titiyo, Rebel MC, Lenny Kravitza, Missy Elliott, Robbie Williamsa, Simple Minds, Will Smitha i Patti Labelle, Cerronea (Supernature), Armand Van Helden, Faithless, The Shapeshifters, Seamus Haji, Ian Carey, Calvin Harris, Mischa Daniels, Robbie Rivera, Gadjo, David Morales, Axwell.

Za četvrtak, 30. srpnja najavljena je najatraktivnija, najerotičnija i najtraženija DJ-ica na svijetu Niki Belucci iz Mađarske. Niki Belucci svojim je zavodljivim i lepršavim houseom krenula u osvajanje klupske scene. Privlačna i seksi odjevena DJ-ica tako je svjetskim clubberima pokazala zašto ju nazivaju «klupskim užitkom za oči i uši». Lani je godine potpisala ugovor s uglednom njemačkom etiketom Kingdom Kome Cuts i objavila svoju prvu kompilaciju remikseva «Get Up!».

Latin Prince posljednji je od 5 glazbenika koji će nastupiti u Petru Panu ove sezone. Ovaj američki DJ poznat je po svojim r`n`b nastupima diljem Hrvatske a često voli svirati i electro-house zvukove koje će imati prilike na najbolji način prezentirati u Makarskoj, 5. kolovoza. Rezident house programa je Roko iz Splita.

More Info: http://www.petarpan-makarska.com

, , , ,

  1. #1 by медицинская консультация on 12. srpnja 2010. - 02:31

    ЧТо вы думаете про “Русские шпионы” депортированы из США Как вы к этому относитесь?

  2. #2 by Muva on 13. srpnja 2010. - 12:27

    They are not so good spies when they got caught . Maybe they can come and visit us in Petar Pan Club for refreshment !

(will not be published)