Crvena Jabuka na trgu – Doček Nove Godine u Makarskoj


Crvena Jabuka

Crvena Jabuka

Kao i prethodnih godina doček Nove godine u Makarskoj će se održati na Kačićevom trgu u centru grada. Domaćini i njihovi gosti Novu godinu će dočekati uz grupu “Crvena jabuka”. Grupa “Crvena jabuka” svoju vjernost Makarskoj dokazuje već nizom godina, tako da ih građani smatraju više domaćinima nego gostima zbog čega njihov nastup u Makarskoj uvijek ima neku posebnu čar.

Grad Makarska je već od 01.12.2013 započeo sa programom “Advent u Kali” i “Božićni grad”.  Program ove godine obiluje raznim događanjima kao što su koncerti, radionice, izložbe, kulinarske manifestacije i još mnogo drugih zanimljivosti. Možemo reći da Makarska zadnjih dana diše punim plućima, svaki dan je sve prepuno ljudi koji uživaju u blagdanskom ugođaju, pjeva se i zabavlja do dugo u noć.

Pozivamo sve koji se još nisu odlučili gdje će provesti blagdane i doček Nove Godine da dođu u Makarsku i da uživaju u bogatom programu koji smo pripremili. Nećete požaliti, jer u Makarskoj nitko nije stranac ovdje se svi osjećaju kao kod kuće.

Apartmani u Makarskoj

, ,

  1. #1 by Valarie on 13. svibnja 2014. - 23:24

    C’est bizarre je comptais faire un post semblable à celui là

  2. #2 by scène x beaucoup immorale en haute-définition d'une camerounaise michetonneuse on 17. svibnja 2014. - 13:43

    Je vois directement que vous connaissez très bien ce que vous avancez

  3. #3 by Thiago on 14. srpnja 2018. - 21:37

    Muito bela Makarska!

(will not be published)