Ljeto pri kraju, a makarske plaže i dalje pune


plaze_rujanMakarska Rivijera i na kraju ljeta i dalje mami svojim dupke punim plažama . Kupači i dalje uživaju u toplom moru kao i u srcu turističke sezone, sunce još uvijek može potamniti neosunčanu kožu. Nije to više gužva kao 01. Kolovoza, sada se nađe mjesta na plaži za svakoga bez gužvanja taman za one koji se žele leći na čistom pijesku i bar nakratko zaboraviti na svakodnevne brige . Sportskih aktivnosti ne manjka, picigin je u ljetnim mjesecima omiljena zabava na plaži za stare i mlade .

Uz bistro more i čiste plaže tu su mnogobrojne mogućnosti za razne aktivnosti, posjetite Welness, Fitness, istražite beskrajne biokovske planinske staze, zaigrajte tenis na vrhunskim Makarskim tenis terenima, uživajte u svežem primorskom zraku, vozite bicikl obalom, probajte paragliding…samo izaberite prema vlastitim sklonostima.

Ako ne volite gužvu i želite istinski odmor od svakodnevice tada je Rujan na Makarskoj Rivijeri pravi potez za Vas. Turističke gužve su već iz nas, ali visoke temperature i dalje ostaju, vrijeme idealno za bezopasno sunčanje i kupanje u bistrom moru. Kušajte vrhunske specijalitete u restoranima s originalnim tradicionalnim ambijentom.

plaze_rujan_2Svakodnevno stižu fotografije sretnika koji znaju uživati na plažama i u Rujnu, a ne kaže se uzalud da su Mediteranske plaže najljepše u rujnu neopterećene brojnim turistima. Velika ponuda privatnih apartmana po niskim postsezonskim cijenama može biti samo još jedna pogodnost i razlog da Makarsku i Rivijeru posjetite baš u postsezoni – rujnu i listopadu . Ako pitate stanovnike Makarske, svi će vam odreda potvrditi da je rujan najljepši mjesec za ljetne radosti, naravno zbog već navedenih razloga.

, , , ,

  1. #1 by WislyWisly on 3. rujna 2009. - 13:17

    To! Uživanje na plaži sve do 01.10.

(will not be published)