Smještaj na Makarskoj Rivijeri

Savjeti za ugodan boravak

Apartmani Makarska Rivijera

Pretraga smještaja na Makarskoj Rivijeri
Ovdje možete pronaći privatni smještaj u Makarskoj i na Makarskoj rivijeri. Vile nude kvalitetni smještaj uz povoljne cijene. Većina apartmana je kategorizirano na kvalitetu 3 zvjezdice ili više . Privatni smještaj je povoljniji od hotelskog smještaja i boravak u privatnom smještaju može biti vrlo interesantan jer gost upoznaje domaćina kao i običaje i način života domaćih ljudi. Domaćin će vas nerijetko počastiti domaćom hranom i vinom, nezaboravan doživljaj za sva vaša osjetila.

Lastminute Makarska Rivijera

Lastminute ponude

Ovdje možete jednostavno pronaći slobodne termine u smještajnim jedinicama na Makarskoj Rivijeri. Pregledajte ponudu i potražnju smještaja sa slobodnim terminima i brzo pronađite ono što vam odgovara. Gosti koji traže baš određeni slobodni termin mogu dati svoj oglas i očekivati ponude od iznajmljivača na svoju email adresu. Oglasi se ažuriraju svakodnevno.

[poll id=”4″]

Apartmani

Apartmani su smještajne jedinice koji mogu smjestiti 2-7 osoba ovisno o broju kreveta. Obično imaju jednu 1 do 3 spavaće sobe, 1 do 3 kupatila . Apartman je jednica koja ima spavaću sobu i dnevnu sobu u različitim prostorijama. Kuhinja može biti u dnevnoj sobi. Apartman ima bar jednu spavaću sobu. Veći apartmani mogu smjestiti više osoba pa je cijena po osobi najniža kad su svi kreveti popunjeni. Cijena po osobi je niža kad ima više osoba u apartmanu.

Studio

Studio je manja smještajna jedinica od apartmana i može smjestiti 2-3 osobe, a u nekim slučajevima i 4 osobe, ima spavaću sobu, kuhinju i dnevnu sobu u jednoj prostoriji. Također, mora imati kupatilo.
Cijena studija je obično niža nego od apartmana, ali cijena obično ovisi i o kvaliteti.

Soba

Soba kao smještajna jednica ima spavaću sobu i kupatilo, a uz to može imati i balkon ili terasu. U većini slučajeva soba nema kuhinju, ali ako gost insistira na kuhinji, gost se može informirati kod domaćina o mogućnosti korištenja njegove kuhinje uz veću cijenu. Ako vam je kuhinja potrebna bolje je unajmiti studio ili apartman.

[poll id=”1″]

Lokacija

Lokacija privatne kuće je je veoma važna kod odabira smještaja. Neki gosti žele biti smješteni u centru ili na plaži, ali moraju biti svjesni da je u tim djelovima grada veća buka i gužva, smještaj je skuplji nego u drugim djelovima grada. Smještaj koji je bliži centru i plaži mora biti rezerviran čak 5-6 mjeseci prije dolaska gostiju. Ostali, koji vole mirnije susjedstvo i tihe noći mogu unajmiti apartman koja je malo udaljenija od plaže i centra, a i proći će puno jeftinije.

Aircondition

Klima uređaj u apartmanima postaje standard u Makarskoj pa većina kuća ih ima instalirane. Cijena korištenja klima uređaja je uključena u cijenu smještaja kod većine iznajmljivača, a neki iznajmljivači zahtjevaju da se klima plati dodatno. Upotreba klima uređaja može biti štetna u slučajevima kad gost podesi temperaturu na minimum. Razlika između unutrašnje i vanjske temperature ne bi smjela biti veća od 3-4 celzijuseva stupnja . Nepravilna upotreba klima uređaja može izazvati prehladu i može biti vrlo nezgodno dok ste na odmoru i ne možete otići kupati se u moru zbog prehlade. Kada je klima uređaj uključen, svi prozori i vrata moraju biti zatvoreni.

[contact-form 1 “Kontaktni obrazac 1”]

  1. No comments yet.
(will not be published)