Najšarmantniji vinski festival Dalmacija wine expo 2013


Dalmacija Wine Expo

Dalmacija Wine Expo

Četvrti po redu Dalmacija Wine Expo koji nosi epitet „Najšarmantnijeg vinskog festivala“ ove godine će se održati u dva festivalska dana 03. i 04. svibnja u Makarskoj.

Program festivala će biti sličan prošlogodišnjem uz manje promjene. Uz dosadašnje programe Perfect Match, Zvijezde kuhinje, Vinska škola, te razna predavanja i radionice, uvodi se manifestacija koja je jedinstvena u našem kraju, nazvana Teatar dalmatinskih sorti. Naime ova manifestacija nudi jedinstvenu priliku posjetiteljima koji će na jednom mjestu imati uvid u  sveobuhvatni pregled dalmatinskih vina od 30-ak različitih dalmatinskih sorti. Čime će na vidjelo izaći i neke pomalo zaboravljene sorte visokog potencijala.

Program  „Zvijezde kuhinje“, i ove godine  ugošćuje kuharske zvijezde iz cijele Hrvatske, uključujući i makarske restorane s namjerom da se posjetiteljima i građanima Makarske ponudi nešto što nemaju prilike kušati svaki dan u svom gradu.

Pozivamo vas sve na Dalmacija Wine Expo 2013., manifestaciju gdje uz dobru kapljicu i ukusni zalogaj možete mnogo toga i naučiti.

Za sve zainteresirane koji trebaju smještaj u Makarskoj preporučamo našu stranicu sa smještajem gdje možete pronaći smještaj već od 12 eur/osobi .

 

 

, , , , , , , , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)