Marko te treba! – velika humanitarna akcija


markoNakon liječenja u Hrvatskoj 14-godišnjem Marku Gliboti, uz dugotrajne kemoterapije i brojne komplikacije, od kojih je nastalo teško oštećenje mjehura, jedina mu je opcija ostala liječenje u inozemstvu.

Sredinom prošlog mjeseca Marka su prihvatili na liječenje u Kinderklinik u Njemačkom Wurzburgu, jednu od tri najuspješnije klinike za liječenje leukemije na svijetu.

Nakon što je otvorena nada za uspješno liječenje u inozemstvu u prvoj humanitarnoj akciji, organiziranoj krajem lipnja, stanovnici Makarske rivijere i ostalih dijelova Hrvatske pokazali su veliko srce i zajedništvo u postizanju humanitarnih ciljeva. Tom prilikom, zajedno s prilozima iz inozemstva prikupljeno je oko 100.000 eura.

Međutim za Markovo liječenje potrebno je još 150.000 eura.

Zato će u nedjelju 29. rujna biti održana humanitarna akcija ‘Marko te treba!’. Organizatori pozivaju da uplatama i prilozima pomognemo Marku kako bi u Njemačkoj dobio priliku za zdravlje.

Organizacijom raznih sportskih nadmetanja, prodajom dječjih radova, kulinarskim ‘natjecanjima’ u pripremanju velikog lonca i još većeg roštilja obogatit će nedjelju, a od 17 sati počet će , kako kažu organizatori, mega- koncert s vodećim imenima domaće glazbene scene u Gradskoj sportskoj dvorani!

Nastupaju: Zorica Kondža, Jole, Goran Karan, Ivan Zak, Marijan Ban & Diktatori, Alen Nižetić, Zorica Andrijašević Donna, Mjesni Odbor, Lidija Bačić, Mejaši, Artemija Stanić i Disco Inferno Magic 70, Grupa Viva, Pero Križanović, Toni Tešija, Klapa Berulia, Dudlaši, Roso Bend, Ante Selak, Valentina Mijić

Cijena ulaznica bit će 40 kuna za pojedinačnu ulaznicu, odnosno 100 kuna za čitavu obitelj.
humanitarna akcija Marko te treba

humanitarna akcija Marko te treba

Brojevi računa putem kojih možete uplatiti novac za pomoć (uplate se vrše na račun Udruge osoba s invaliditetom Sunce)
Preko Splitske banke
OIB 5863 1309 512
IBAN HR 78233 000311 00156682
DEVIZNI: 2330003-200126400
BIC:SOGEHR22 (s naznakom za Marka Glibotu)

 

, , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)