16.07. Jelena Rozga otvara treću sezonu makarske diskoteke Petar Pan


Ljetno utočište za ljubitelje urbane glazbe (rnb, hip-hop, house), te domaćeg zabavnog zvuka, diskoteka Petar Pan otvara svoju ljetnu sezonu u petak, 16. srpnja koncertom Jelene Rozge.

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Kum diskoteke, hrvatski nogometni reprezentativac, Ivan Rakitić svakog ljeta krsti Petra Pana povodom rođendana svojim prisustvom a to poprate i brojne ugledne osobe, manekenke, sportaši i poduzetnici. Od otvaranja 11. srpnja 2008. pa do danas tu su prodefilirali deseci glazbenih izvođača, pjevača, DJ-a i producenata.

Tijekom ljeta 2010., Petar Pan će ugostiti još 7 glazbenih gostiju (Jelena Rozga, Šako Polumenta, Saša Matić, Željko Samardžić, Indira Radić, Aca Lukas i Jole).

Dj Roko

Dj Roko

Utorak je standardno rezerviran za RnB glazbu i rezidenciju DJ Dade iz Njemačke, srijeda za ljubitelje house zvuka. Rezident programa je DJ Roko iz Splita a glazbeni gosti, 28. srpnja lijepa Playboy zečica Viktoria Metzker iz Mađarske te neprikosnoveni kralj RnB, hip-hop, electro i house zvuka Latin Prince iz Los Angelesa.

Viktoria Metzker

Viktoria Metzker

Dj Dado

Dj Dado

Ove godine uvodi se i nova klupska večer, koja mami uzdahe dijaspore i njemačke publike “Lenox Noc“. Tvorci ove večeri u su Dado i Miro koji sviraju mash-up, kombinaciju black i electro glazbe pomiješano s domaćim zabavnim hitovima. Ove večeri održavaju se 22. i 29. srpnja.

Petar Pan radi svaki dan od 16. srpnja do kraja mjeseca kolovoza.

Detalje potražite na www.petarpan-makarska.com ili na Facebook službenoj stranici (http://www.facebook.com/pages/Makarska-Croatia/Petar-Pan/43659729609)

, ,

  1. No comments yet.
(will not be published)