13. Međunarodni rukometni turnir


Rukometni turnir Makarska

Rukometni turnir Makarska

Svake godine zadnjih 13 godina u lipnju u Makarskoj se održava Međunarodni rukometni turnir. Ove godine turnir počinje 26.06 svečanim otvaranjem na trgu A.K.Miošića u 9.00 sati, te završava 30.06.2010, u 20.30 sati dodjelom medalja na istom mjestu. Utakmice će se igrati u novoj dvorani te na svim pomoćnim terenima.

Na turniru će sudjelovati oko 600 rukometaša i rukometašica iz deset zemalja. Prošle godine je na turniru sudjelovalo 7 zemalja, te se da naslutiti kako ovaj turnir postaje sve popularniji među mladim rukometašima. Većina djece je došlo u pratnji roditelja kako bi uz sudjelovanje na turniru provodili slobodno vrijeme na plaži, šetnji, izletima.

Uz domaćina ŽRK Makarska te stalne goste iz Norveške i Švedske, Kaštela, Zagreba ove godine na turniru također sudjeluju i ekipe iz Austrije (HYPO), BiH (Ljubuški, Grude), Slovenije, Češke, Mađarske, te ostali.

Osim što turnir pruža mogućnost ostvarivanja rezultata za mlade rukometaše i rukometašice, jedna jako bitna stvar je i stvaranje prijateljstava te upoznavanje mladih iz različitih zemalja svijeta.

Organizatori turnira (ŽRK Makarska, Grad Makarska, TZ grada Makarske) su se potrudili sudionicima učiniti boravak što zanimljivijim. Osim što će sudionici moći uživati u prirodnim ljepotama našeg grada, plaža, mora, te kulturnim i prirodnim znamenitostima, domaćini su sastavili zabavni program. Za ponedjeljak se organizira „Rukometna noć“ u disco Plaža, zatim izbor miss i mister turnira koji će se održati zadnji dan turnira, lutrija, ekskurzije, zajednička druženja i zabave na plaži te obilazak Makarske kulturne i prirodne baštine.

Svim sudionicima želimo puno uspjeha u igri.

Makarska-Online.Net tim

,

  1. No comments yet.
(will not be published)