10. Moto susret, Makarska


moto susret

moto susret

Deseti, jubilarni moto susret pod vodstvom MK“Sveti Jure“ održat će se od 03.05-05.05.2013. u Makarskoj na predjelu „Plišćevac“ u bizini centra grada i plaže. Kampiranje je osigurano za sve sudionike koji budu željeli kampirati.

Za glazbeni dio programa zadužene su grupe Natural, Vatra, Vrane i Zabranjeno pušenje, te u pauzama DJ muzika. Nezaobilazni dio programa kao i prethodnih godina su “Ajde-Ajde” plesačice, moto igre, dobra hrana i pivo u velikim količinama.

Za moto defile članovi MK „Sv.Jure“ ove godine su pripremili iznenađenje, „panoramski đir“ na Biokovo gdje će sve sudionike čekati fažol i hladno pivo u restoranu Vrata Biokova. Također dio programa je i fotografiranje za milenijsku forografiju na novoizgrađenom lukobranu u Makarskoj.

Zadnji dan prije odlaska svi sudionici će biti počašćeni kavom i doručkom.

Dođite i budite dio jubilarnog 10-og moto susreta u Makarskoj, zabava je zagarantirana, cijene su recesijske te za malo novca uživajte u najluđem provodu u godini.

Za sve zainteresirane koji trebaju smještaj u Makarskoj preporučamo našu stranicu sa smještajem gdje možete pronaći smještaj već od 12 eur/osobi .

 

, , , , , , , , , , , ,

  1. No comments yet.
(will not be published)