Otvoren Božićni grad


Božićni grad u Makarskoj

Božićni grad u Makarskoj

U Makarskoj je 06.12.2010. na blagdan Sv. Nikole na Kačićevom trgu svečano otvoren Božićni grad. Cijeli trg i građevine koje ga okružuju su ukrašeni  s pet kilometara ukrasne rasvjete, a sve je u pravom blagdanskom ugođaju. U drvenim kućicama na trgu su jaslice, božićne radionice, ugostiteljska ponuda, štandovi s božićnim ukrasima, Snješko Bijelić, saonice sa sobovima .

Dobri domaćini su se potrudili da ovih blagdana ne fali uštipaka, kuhanog vina, ušećerenih bajama, kolača, slastica, pršuta, dječjih igračaka, suvenira . U radionici Djeda Božićnjaka najmlađi će se družiti i fotografirati s  Djedom Božićnjakom i animatorima cijelo vrijeme sajma. Na velikoj bini na trgu predstavit će se razni izvođači, zborovi, klape, škole, vrtići, folklorne skupine i bendovi . Najmlađe će rezveseljavati božićni vlakić koji će svakodnevno kružiti gradom. Božićni grad na Kačićevom trgu će potrajati sve do Siječnja.

Božićni grad je otvorio gradonačelnik Makarske dr.Marko Ožić Bebek, a okupljeno mnoštvo je zabavljala pjevačica Artemija Stanić. Na trgu će za Novogodišnji doček nastupiti Makarski DJ-evi koji će za okupljene Makarane i njihove goste napraviti odličan novogodišnji party.


, , , ,

 1. #1 by Jolie on 8. prosinca 2010. - 00:41

  Svaka čast da se ovako nešto organiziralo. Već godinama nema događanja u Makarskoj u ovo balgdansko doba, ovaj Božićni grad je pravi pogodak, samo Makarani sad dođite, razgledajte i štogod kupite na trgu da ljudi ne stoje bezveze na ladnoći. Sudjelujte u događanjima, a ne samo kukat da nikad ništa nova nema .

 2. #2 by Mirko on 8. prosinca 2010. - 00:44

  Bravo, ovako se puno bolje može iskoristit gradski novac, fešta će bit cili misec, a ne sve potrošit na doček Nove godine i platit masno nekome pjevaču koji nikad ne može svima bit po volji

 3. #3 by ivan on 9. prosinca 2010. - 18:29

  svaka cast za bozicni grad
  al za novogodisnji program katastrofa izbor
  pa di djeve metnio pa bolje bi bilo da neko sam piva tipa roso band

 4. #4 by samo ja on 19. prosinca 2010. - 15:11

  odlična stvar, dogodine će bit još bolje!!!!

(will not be published)